Verkoopwagen Premium Line

Verkoopwagen Premium Line – Marktwagen/Foodtruck

Onze Premium Line verkoopwagens, zijn verkoopwagens die multifunctioneel kunnen worden ingericht, geheel opmaat van uw project,product en capaciteit.

Afmetingen & gewichten,

De Premium Line verkoopwagens kunnen zowel standaard als geheel opmaat afgeleverd worden, zo kan u kiezen waar u het verkoopluik en  de deur wenst. De afmetingen van het verkoopluik en de deur worden steeds samen met u besproken, eventuele extra gasdeur/service deuren of extra verkoopluik kunnen steeds in overleg geplaatst worden. Als ook het assenstelsel speelt een belangrijke rol in de aankoop van uw nieuwe verkoopwagen, zo bekijken wij samen de mogelijkheden. Dit wordt berekend op het totaal gewicht van de machines,interieur en extra lading.

Inrichting & productie capaciteit,

Bij aankoop van een nieuwe snackwagen,verkoopwagen of foodtruck is het belangrijk voor de juiste binnen inrichting te kiezen, vervaardigd uit opmaat gemaakte werkbanken,opbergruimte en sanitaire voorziening. Hier voor worden de juiste materialen gekozen zoals rsv,trespa,plastic of meubelpaneel. Dit opmaat van uw concept & budget. Als ook de juist werkhoogtes en dieptes zijn belangrijk, dit hangt ook sterk af van de eventuele machines die u wenst te gebruiken in uw verkoopwagen.

Visualiteit & uitstraling,

Bij aankoop van een nieuwe verkoopwagen is het belangrijk de juiste afmetingen,vermogen,apparatuur en interieur te kiezen. Maar ook niet onbelangrijk is hoe u wenst uw nieuwe verkoopwagen,bedrijf & product te presenteren bij uw cliënteel, ook hier bij kunt u bij Gastrotrailer terecht. Bestickering opmaat binnen of buiten de wagen maken dit compleet, eventuele sfeer verlichting en reclame displays maken dit compleet.

KORTOM:

Een wagen van hoge kwaliteit voorzij die net dat beetje meer verwachten van hun nieuwe verkoopwagen/Foodtruck.